Din Studio

Personopplysningspolicy

Innsamling av informasjon

Nedenfor finner du Din Studio Sverige ABs ("Din Studio") personopplysningspolicy for behandling av dine personopplysninger og annen informasjon som vi kan samle inn når du besøker dette nettstedet. Personopplysningspolicyen inngår i Din Studios brukerregler for dette nettstedet.

Hver gang du besøker Din Studios nettsted, samler Din Studio automatisk inn følgende informasjon:

  • IP-adresse
  • Nettleserens navn og versjon
  • Operativsystem
  • Opplysninger om hvilken hjemmeside besøkeren kommer fra
  • Dato og klokkeslett

Hvordan brukes informasjonen?

Informasjonen brukes statistisk for at vi skal kunne analysere hvordan hjemmesiden brukes. Vi undersøker blant annet antallet besøkere, hvordan de har funnet fram til oss, hvordan de navigerer på siden og til hvilke tider siden har flest besøkere. Dessuten undersøker vi en del områdeinformasjon, hvilke hjemmesider besøkerne kommer fra og søkenøklene som brukes for å lokalisere siden. Informasjonen brukes internt hos Din Studio for at vi skal kunne måle resultatet av markedsføringstiltak og tilby våre kunder bedre tjenester.

Din Studio verner om din personlige integritet. Vi følger selvsagt de lover og regler som finnes, for eksempel Personopplysningsloven, for å beskytte din integritet. Bare et begrenset antall personer med spesiell tillatelse har tilgang til informasjonen.

Din Studio gir ikke personopplysninger, som adresse, telefonnummer eller e-postadresse, videre til tredjepart.

Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker såkalte cookies på vår hjemmeside. I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker et nettsted som bruker cookies, få informasjon om følgende:

  • at nettstedet inneholder cookies
  • hva cookiene brukes til
  • hvordan cookies kan unngås

Cookies er små informasjonsfiler som nettleseren lagrer på harddisken til datamaskinen. Cookies som brukes på vårt nettsted brukes bl.a. for å identifisere om det er første gangen en bruker besøker hjemmesiden, eller om det har skjedd tidligere. Dessuten brukes cookies til å holde rede på hvilken konto du valgte å logge inn på da du som kunde logget inn for å få tilgang til din egen hjemmeside. Selve cookien inneholder ingen informasjon for eksempel om besøkerens e-postadresse, og vi kan heller ikke bruke den til å få tilgang til annen informasjon om deg. I nettleseren kan du angi om cookies skal blokkeres, eller om du vil få informasjon hver gang en cookie sendes. Denne innstillingen kan imidlertid føre til at du ikke kan bruke visse deler av vårt nettsted slik det er tenkt. I nettleseren kan du også slette lagrede cookies. Se nettleserens hjelpesider hvis du vil ha mer informasjon om dette.