Din Studio

Helse og velvære

healermette.dinstudio.no

healermette.dinstudio.no

Internasjonal klarsynt medium og healer.Det å vokse opp med disse evnene har ofte vært både vanskelig og vondt siden jeg er empat, og dermed kjenner andre menneskers smerter og følelser i min egen kropp.En healer kan hjelpe til å løse opp blokkeringer i kroppens

energistrøm, slik at organer og celler får tilførsel av livsviktig energi.

Ved ubalanse kan dette føre til smerter og sykdom.Fjernhealing via tlf-samtale har like god effekt som ved berøring,

annegard.dinstudio.no

annegard.dinstudio.no

Mitt navn er Anne Gard og jeg bor på Karmøy like utenfor Haugesund.

Jeg kan tilby ulike former for tilrettelagte behandlinger som blir tilpasset ut i fra hver enkeltes individuelle behov. Du får hjelp og veiledning til å se deg selv i et annerledes perspektiv, større tilgang til dine egne ressurser/evner og muligheten til å oppdage og bli kjent med essensen i deg selv, noe som vil hjelpe deg til å komme mer inn i din egen rytme og retning.

Vi mennesker besitter en utrolig styrke til å sk…

www.evys.info

www.evys.info

SOL OG VELVÆRE FOR KROPP OG SJEL.

corewisdom.dinstudio.no

corewisdom.dinstudio.no

FOREDRAG/SEMINAR

Anne Gard, Gogga og Inger-Cecilie har funnet et felles engasjement gjennom sine erfaringer og noe ukontroversielle syn på livet. Anne Gard og Gogga står godt i seg selv og har en bred og lang erfaring med å jobbe med mennesker som har mistet seg selv på veien.
Inger-Cecilie har selv erfaring med å jobbe med mennesker, men står fremdeles i en alvorlig spiseforstyrrelse som hun har kjempet med i mange år. I foredraget gir hun publikum et ærlig og sterkt innblikk i denne delen …

karin.johnsen.dinstudio.no

karin.johnsen.dinstudio.no

Jeg er Sertifisert Reiki Healer Master/Teacher og holder til i Øst-Finnmark og tilbyr forskjellige former for Healing samt Kraniosakralterapi og samtaleterapi.

Lys & Kjærlighet, Karin Johnsen